Kafe og Bar

Når du kommer til Digikino bør du samtidig ta turen innom vår lille bar, og også vår noe større kafe. Baren er åpen fra klokken 1300 til 0100, og kafeen fra 10.00 til 21.00. Kafeen vår har fått navnet “SpilleautoMat” og baren vår heter “Poker”.

Spilleautomat kafe.

I vår koselige kafe får du en rekke kald- og varmretter i tillegg til øl, vin og kaffe av forskjellige typer. Vi er berømt for våre frokoster, og serverer engelsk frokost hele dagen. Vår engelske frokost består av to stekte egg, bønner i tomatsaus, engelsk svinepølse, stekt tomat samt bacon. Og det følger selvsagt med et par skiver toast som er toasted på en side, samt smør og ekte engelsk marmelade. Frokosten kommer med “free spins” på kaffe eller te, det vil si at du kan drikke så mye du vil. I tillegg serverer “Spilleautomat kafe” en rekke sandwhich, kaker og salater, samt dagens varmrett. Dette er et selvsagt møtested både før og etter filmen, eller når som helst når du har lyst på noe godt.

kaffe-og-bar

Poker Bar.

Dette er Digikinos stolthet. Vår bar. Denne baren har på kort tid rukket å bli utrolig godt kjent, og ikke minst, godt likt. Våre ringrever av noen bartendere serverer en rekke klassiske cocktails i tillegg til våre egne spesialer “Starburst”, “Blackjack” og “Casino”. Vi har ikke mye mat i baren, men du kan alltids nyte vårt ostesmørbrød som er inspirert av Harrys Bar i Venezia, dette ostesmørbrødet har vi kalt “Stop The Roulette”. I tillegg har vi egenproduserte chilinøtter som bare er blitt kalt “Poker-nuts”. Dette er stedet for å se og bli sett, og uansett om du er på vei til en Digikino-visning eller ikke er du hjertelig velkommen.

Legg merke til at du selvsagt kan ta med deg, inn i digikino-salene, mat og drikke både fra vår bar og vår kafe. Fra Spilleautomat Kafe kan du jo kjøpe vår helt utrolige luksus-popcorn med ekte smeltet smør. Prøv også en av popcorn-variantene som for eksempel den som smaker karamell. En garantert vinner hos barna. Vi har også våre luksuriøse sjokolade-popcorn som er popcorn som er dekket med den herligste sjokolade fra Belgia. Uansett, velkommen skal du være.