Lokaler

Digikino holder til i flotte lokaler på Grunerløkka. Nærmere bestemt i Oberst Welszhavnsgate. Der har vi pusset opp en bygård, noe som gir oss meget god plass. Vi har en storsal med plass til 75 tilskuere, og ett mindre visningsrom som huser 20. Begge disse salene er det fullt mulig å leie dersom du har et eller annen event der du trenger å vise filmer. Vi har i tillegg en meget hyggelig kinokafe og en fullverdig bar. Kafeen og baren er åpen for alle, også de som ikke skal på digikino akkurat den dagen. Baren vår er liten, men meget hyggelig. Den er spesialdesignet av den kjente bargrunderen Donald Rosenberg, som står bak mange bar-suksesser som “Pingla”, “Den Drukne Dromedar” og “Macumba”. Baren vår er frekventert av en rekke kjendiser og andre hippe figurer, så her kan det være artig å møte opp. Men kom i tide, da den blir full ganske fort.

digikino-lokalen

Vi er stolte av våre to kinosaler, og det er en glede å kunne si at vi har investert noe helt vanvittig i dem. Alle setene er spesiallaget for oss, og de minner mer om sofaer enn seter. Individual-setene er det flest av, men disse setene er så store at du ikke vil få noe problem med plassen. Alle seter kommer dessuten med en fotskammel slik at en kan få lagt beina litt opp, samt et lite bord der man kan plassere popcorn, brus, snacks eller drinker. Og, ja, det er fullt lovlig å ta med seg drinker fra baren. I de fremste to rekkene har vi våre spesial, VIP-sofaer som har plass til opp til tre personer på hver sofa. Dette er helt suverene plasser der du virkelig kan legge deg godt til rette. Og, ja, her ligger du veldig komfortabelt.

Siden Digikino er kinoen for deg som liker å se filmer som handler om pengespill har vi selvsagt også et eget rom der det finnes en rekke spilleautomater samt poker-, blackjack- og rullettbord. Siden vi er i Norge er det selvsagt ikke lov å spille om penger, men dersom en har lyst å spille for moro skyld kan en selvsagt gjør dette. Legg merke til at du må være VIP-medlem for å kunne få adgang til dette spille-rommet, så dersom du synes dette høres moro ut er det bare å bli medlem. I dette spill-rommet er det også en egen mini bar der vi serverer lette forfriskninger, inkludert små smørbrød.